Welkom bij vv Hoogland - vv Hoogland

Welkom bij vv Hoogland

Welkom bij vv Hoogland

Beste sportvriend(in),

Door, voor en met iedereen zijn we vv Hoogland!

vv Hoogland telt op dit moment bijna 1900 leden en ieder weekend spelen er 107 elftallen een wedstijd. vv Hoogland wil een toegankelijke vereniging zijn, laagdrempelig en een plaats waar iedereen zich thuis voelt in een gemoedelijke sfeer. Zo optimaal mogelijk gebruik maken van een prachtige accommodatie en sportieve uitdagingen aangaan in een respectvolle sfeer. Voetballen bij vv Hoogland is voor iedereen haalbaar en dit in een zo veilige mogelijke, sociale en sportieve omgeving.

Samen zijn we de club en met de inspanning van elk lid houdt de vereniging ook bestaansrecht en blijft het lidmaatschap ook betaalbaar. Met een geringe inspanning van elk lid maken we het mogelijk dat iedereen kan voetballen en vele handen maken licht werk. Kijk op onze website www.vvhoogland.nl voor meer informatie hierover bij oa vacatures.

Op onze website www.vvhoogland.nl vindt je meer informatie over onze vereniging en  worden er regelmatig berichten geplaatst met informatie.

Kleding niet selectieteams:
Ieder lid (geldt niet voor mini’s en kabouters) dient een basispakket aan te schaffen bij Intersport Van Dam, Birkstraat 103, 3768 HD Soest. Dit pakket bestaat uit een v.v. Hoogland shirt, broekje en sokken. Keepers dienen een speciale set aan te schaffen.
Uiteraard kun je bij Intersport Van Dam ook een spelerstas, trainingspak en andere artikelen van de v.v. Hoogland aanschaffen. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Zie voor de v.v. Hoogland kledingcollectie de website:
https://clubs.deventrade.com/nl/vv-hoogland/clubcollectie

Kleding selectieteams:
Indien je bij een selectieteam bent ingedeeld ontvang je van de vereniging een tas en trainingspak en zal hiervoor een toeslag bij de contributie worden doorberekend. Aan het begin van het seizoen zal er met deze leden contact worden opgenomen om dit in orde te maken

Contributie:
De contributie zal als automatische incasso worden doorbelast via ClubCollect. Je krijgt aan het begin van het seizoen een bericht via ClubCollect en kunt dan een keuze maken om de contributie in één keer of in termijnen te betalen.

We wensen je tot slot heel veel voetbalplezier toe bij onze vereniging.

Namens het bestuur,
Secretaris vv Hoogland

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!