Voetbalkamp - vv Hoogland

Voetbalkamp

Voetbalkamp

Beste voetbalvrienden van vv Hoogland,

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023 organiseren we na lange tijd weer een onvergetelijk vv Hoogland Voetbalkamp op de eigen velden van onze vereniging.

Deelnemers
Het voetbalkamp is bedoeld voor alle spelers uit de JO9 t/m JO12.

Programma
Het vv Hoogland Voetbalkamp begint zaterdag 24 juni om 09.00 uur en zal zondag 25 juni rond 15.00 uur afgelopen zijn. De dagen staan in het teken van gezelligheid, sportiviteit en vooral veel plezier. Op het programma staan allerlei activiteiten waaronder: clinics, diverse voetbal gerelateerde spelletjes, een stormbaan en een spetterend feest.

Inschrijven en kosten
Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier op de website van vv Hoogland. Om iedereen een gelijke kans te geven, gaat de inschrijving pas op woensdag 10 mei om 12.00 uur open, schrijf je snel in want VOL=VOL.
De bijdrage voor het vv Hoogland Voetbalkamp is € 40 per kind.
Mocht uw kind sporten via het Jeugdfonds Sport en Cultuur neemt u dan aub contact op via het mailadres voetbalkampvvhoogland@gmail.com.

Vrijwilligers
Tijdens het kamp hebben we uiteraard veel begeleiders/vrijwilligers nodig. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven welke taken u wilt verrichten. We denken hierbij aan het begeleiden van een team gedurende het gehele kamp (exclusief slapen), EHBO, op- en afbouwen, opruimen en schoonmaken.
Uiteraard ontvangt u hiervoor de vrijwilligerspunten. Deze zijn 1 punt per uur. De teambegeleiders krijgen de volledige 10 punten omdat zij beide dagen aanwezig zijn.
Het voetbalkamp kan niet zonder uw hulp!

Zet woensdag 10 mei 12:00 uur alvast in de agenda.
Het wordt een kamp om nooit te vergeten en een mooie afsluiting van het voetbalseizoen 2022-2023.
Voor vragen kunt u contact opnemen via het e-mailadres voetbalkampvvhoogland@gmail.com

Met sportieve groet,
Commissie vv Hoogland Voetbalkamp

René van Buiten
Mariska van Burgsteden
Marcel Eek
Irene Koerts
Oscar Koerts
Claudia Kuijer
Mike Visser
Marjoleine Wiersma
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!