Datum

21 april 2018 11:00

Accommodatie

Onbekend

Met deze woorden sprak Richard ons toe in de rust. De eerste helft was slecht, er zat geen beleving in en er was geen geloof meer in het kampioenschap. Richard vertelt ons dat het allemaal nog kan, zolang wij maar blijven winnen. En wat er gebeurd was in de kleedkamer, veranderde de hele wedstrijd.

Vlak na de rust is het Femke met een prachtig bal, die uit de lucht komt vallen. Ze twijfelt geen seconde en schiet. De keeper van SVIJ staat niet op de goede plek en de bal verdwijnt in de rechterbovenhoek. 0-1! De ontlading is groot en SVIJ weet niet meer wat ze moeten doen. Er komen kansen, maar deze worden onschadelijk gemaakt. Dana speelde een fantastische wedstrijd op rechtsachter en ook Sara laat haar mannetje niet in kansrijke posities komen. Als er dan toch nog een bal doorschiet, is Floor er nog die de bal uit de goal houdt. Als Annelien weer eens fantastisch doorbreekt op links is het een kwestie van het hoofd koel houden, en dat doet ze 0-2 voor ons! Het spelbeeld is totaal verschillend van de 1e helft. Als er door een mooie assist van Imane, ook nog de 0-3 kan worden ingeschoten door Kim is de wedstrijd compleet. SVIJ krijgt nog een vrije trap net buiten de zestien, maar ook deze vind het net niet. Omdat Always Forward ook weer gewonnen heeft, is het gat nog steeds 5 punten en met nog 2 wedstrijden te gaan is dat veel, maar niet onhaalbaar. We spelen zelf ook nog tegen Always Forward. We hopen dus dat Overbos weet te winnen van Always en dat wij dat ook doen.

Voetbal is simpel, en in de tweede helft lieten wij dat steeds beter zien!