Datum

5 december 2015

Accommodatie

Onbekend

Op 5 december traden we aan op veld 3 re tegen SV Baarn E2. Het veld ligt er mooi bij en we hebben er zin. We beginnen goed. Er wordt goed druk gezet en we dringen de tegenstander terug. na 10 minuten wordt Baarn beter. En op een of andere manier kunnen we maar geen doelpunten maken. Met 2 lucky goals van de tegenstander wordt het ook lastiger. Uiteindelijk scoren we toch maar Baarn ook 2 keer. Rust.
In de tweede helft gaan we weer goed van start en alles lijkt nu wel beter te lopen. De score wordt op gevoerd. Baarn scoort weer 2 keer. Maar dan komt in de laatste 10 minuten het slot offensief. De een na de ander bal vliegt erin. Het wordt 5-6, 3 minuten voor tijd. Ook de tegenstander wordt nu zenuwachtig. De bal wil er maar niet in. Eindstand 5-6.
We kregen nog de complimenten van de coach van SV Baarn voor het vertoonde spel. Goed voetbal is veel waard. Top gestreden mannen.