Datum

20 februari 2016 9:45

Accommodatie

Onbekend

Met een licht gehavend team gaan we richting Den Dolder. Joey en Sebastiaan zijn er niet. David en Coen zijn ziek. Gelukkig hebben we hele goede vervangers geregeld. Pepijn Kagenaar op de goal en Olav Prinsen veldspeler. Verder helpt Richard Pabon met de coaching. Het is gelukkig redelijk droog. Met 1 wisselspeler beginnen we de wedstrijd. DOSC zet heel snel druk. Dat hadden we van tevoren niet verwacht van een 5de klasser. De aanvaller van DOSC, met als enige een rugnummer!?! (5), is ook wel heel snel en kan goed voetballen. Wij laten ons niet van de wijs brengen en spelen goed samen. Na een hele verre uittrap van Pepijn komt de bal na de stuit bij Erik. Erik maakt een goede actie en speelt de bal op Menno die beheerst afrond. 0-1. Dit partijtje hebben we niet zomaar gewonnen. DOSC is een hele goed ploeg. Na een mooie combinatie scoort DOSC. Mooie goal. 1-1 Direct van af de aftrap vallen we aan. Mitchell breekt in het midden door en legt goed af op Menno. Hij schiet vanaf links met rechts in de verre hoek. Hoppa het is weer 1-2.

Het spel gaat op en neer. Het is echt een heel hoog tempo wat beide teams aanhouden. Pepijn keept een hele goede wedstrijd houdt een paar goede kansen tegen. Maar dan breekt de nr. 5 door en schiet snoeihard in de bovenhoek. 2-2. Het is ongekend spannend. Kansen aan beide kanten. Onze verdedigers Lucas, Olav en Jeroen lossen het steeds goed op. Het spel vliegt op en neer. Dan valt het kwartje eindelijk goed. Een pass van Mitchell op Erik die hem feilloos af rond. 2-3

Een paar minuten later komt Lucas goed mee naar voren. De verdedigers van DOSC grijpen niet goed genoeg in. Zijn eerst schot smoort, maar zijn rebound gaat keihard in de linkerbenedenhoek. Yes 2-4. Dat geeft een beetje lucht.

Na de pauze gaat Mitchell laatste man staan en schuift Olav door naar het middenveld. Dit is even wennen. DOSC komt en paar keer goed door maar Pepijn staat zijn mannetje vandaag. Na 5 minuten komt de bal op links bij Thijs, die speelt Erik goed aan en scoort weer. 2-5. DOSC verslapt niet en gaat in een moordend tempo door. Al snel is daar de 3-5. Het is nog steeds spannend omdat DOSC maar blijft aanvallen. Dan in de 44ste minuut een fantastische aanval van ons. Met prachtig combinatiespel over veel schijven gaan we bijna combinerend de doellijn over. Het schot van Thijs krijgt nog een laatste tikje van Menno. 3-6. De feestvreugde duurde niet lang. De eerste de beste tegenaanval is direct een doelpunt. 4-6. Nog een minuut of 5 te gaan. DOSC gelooft er nog in en ze blijven ervoor gaan. Onze verdediging is goed op orde en de aanvallers helpen goed mee. Dan weer een mooie aanval over rechts. Olav haalt de achterlijn en met een super voorzet kan Erik binnen leggen. 4-7 Dit is ook direct het laatste wapenfeit omdat de goed fluitende scheidsrechter de wedstrijd beëindigd.