Datum

8 oktober 2017 10:30

Accommodatie

Onbekend

Achttien flesjes water en twintig paracetamollen zorgden ervoor dat vijftien dames om 9.30 fit aan de start van de wedstrijd tegen MSV stonden. Fel erop en breed houden waren de speerpunten die we meekregen van Arjen en Roland. In de 8ste minuut scoorde Lieke direct een wereldgoal. Romy gaf een mooie steekpass en Lieke krulde deze in de rechterbovenhoek. Daarna bleef het een poosje "rustig". Prima combinatiespel, hier en daar wel wat slordig. Arjen vond ons te voorzichtig en ...(te) sportief. Toen een van de tegenstanders viel en wij opeens stopte, brulde hij uit ongenoegen; "Meiden, Max Verstappen laat zijn stuur toch ook niet los als iemand uit de bocht vliegt!'... Mede dankzij hem en alle supporters die in grote getalen kwamen kijken, kwamen we op stoom. Anne werd aangespeeld door Michelle V, die het spel mooi verlegde naar de andere kant van het veld, en schoot strak in het netje. Vrij vlot erna scoorde Anouk Ei op aangeven van een diepe bal van Lieke. Ei stond helemaal vrij, aangezien de tegenstandster even gezellig met de vlagger aan het kletsen was. Okeeuh dan.. Profiteren maar! Het was een ouderwets puntertje strak in de linkerhoek, maar een goal is een goal. Overigens leek het voor veel mensen alsof de bal in het zijnet verdween en werd het doelpunt heel minimaal gevierd. Toen gebeurde er héél veel in 10 minuten...
De 4-0 werd gemaakt door Eva, een goal uit een boekje. Voorzet na een rush van Maike kopte ze strak in het netje. De 5-0 was tevens een voorzet, die door de tegenstander erin geschoten werd. Sympathiek! Kats een minuut later maakte Eva, weer na een voorzet van Maike, de 6-0. Tijd voor een kopje thee!
Na rust had MSV er genoeg van en probeerde ze Floor het veld uit te trappen. Helaas lukte dit... Met een dikke enkel werd ze als een koningin naar de kant getild. De wil was er, maar de uitvoering was niet gelijk aan de eerste helft. Er vielen helaas maar twee goals van Eva en Anne. Anne wil tevens graag vermeld hebben dat dit goal na minder pogingen dan vorige week viel... (Dat mag ook gezegd worden!
Wederom ongeslagen en Rosalie heeft tot nog toe steeds de nul gehouden, we gaan lekker! Tijd voor een derde helft inclusief tompoezen en ander lekkers van onze bijna jarige Rosalie.

De 29ste spelen we pas weer tegen AMVJ DA1. Op de derde helft (15 oktober) kunnen jullie ons gelukkig wel in actie zien. Dan zijn we tenslotte op ons best!