Scheidsrechter

Meulenberg, N.A.

Accommodatie

Onbekend

Hoogland heeft zaterdag met forse cijfers van AFC Quick gewonnen: 1-5. Na de overwinning (4-0) van Quick op Saestum was Quick vanaf de eerste minuut in de aanval om revanche op de vorige wedstrijd te nemen. Hoogland liet zich niet onder druk zetten. Kiyjano opende in de 23ste minuut de score door een rebound op het harde schot van Mick. Vervolgens scoorde Floris door alert te zijn na een vrije trap.  Ruststand 0-2.

Na de rust waren de fysieke duels in achterhoede en middenveld hard, maar fair. Hoogland bleef goed voetballen en Sem zorgde voor 0-3. Kiyjano de 0-4 en in de 35ste minuut maakte Rinze met een mooie actie in de korte hoek 0-5 het af. Een stuiptrekking van Quick bracht de stand nog op 1-5.  Met deze overwinning is het kampioenschap dichtbij. Als volgende week van Spakenburg (de nummer twee) wordt gewonnen, dan is het kampioenschap vroeg in het seizoen binnen.

Dus noteer alvast in uw agenda, zaterdag 25 maart om 12:00 op ons sportcomplex in Hoogland.