Scheidsrechter

Pinxteren, J. van

Accommodatie

Onbekend

Na de ruime zege van vorige week, moesten de jongens in het bosrijke Den Dolder aan de bak. De eerste competiewedstrijd na de zomer eindigde in 4-0, dus de verwachting (bij de ouders) was dus weer hoog gespannen. DOSC zat er vanaf begin bovenop met fysiek voetbal. Onze spelers kwamen niet aan het spel toe, te weinig beweging, te veel zelf willen doen en een tegenstander die op de hielen zit. Hoogland had een paar uitbraken maar het lukte niet om te scoren. In de 25ste minuut kwam Hoogland  via links in bal bezit waarna Enzio ogenschijnlijk een voorzet wilde geven, maar de bal ging over de keeper heen het doel in, 1-0.

De tegenstander voerde de druk op en door slordig bal verlies brachten onze spelers elkaar in moeilijkheden, dit leidde dan ook tot een doelpunt voor DOSC, 1-1.

De tweede helft begon Hoogland wel iets beter te voetballen. Na een minuut of 10 viel Jordy goed in (terugkomst van een blessure) en kwamen er wat serieuzere aanvallen. Rond de 20ste minuut werd een bal op de keeper geschoten, deze had de bal niet klemvast, Kyjano tikte vervolgens tegen de bal waarna Maury de kans benutte (als je er bij was, dan begrijp je wat ik bedoel), 1-2. DOSC probeerde nog wel terug te komen, maar de kansen waren voor Hoogland waaronder eentje op de lat. Ondanks de moeizame wedstrijd een belangrijke overwinning die onze koppositie weer heeft versterkt.

Ook deze keer weer een paar foto's bijgevoegd.