Scheidsrechter

Brink, S. van de

Accommodatie

Onbekend

Tijdens nevel en ijzige kou werden de supporters van JO15 zaterdag getrakteerd op een overwinning van de koploper op de nummer twee CDW.  Hoogland zat er vanaf het begin bovenop en gaf CDW weinig ruimte. Dit leidde halverwege de eerste helft tot een aanval over rechts die werd verzilverd door Maury. Vijf minuten later maakte de tegenstander hands in het strafschopgebied waardoor Hoogland een strafschop kreeg toegewezen. Het nemen van strafschoppen is (zit de NL genen) niet onze sterkste kant en deze ging dan ook tegen de paal. Ondanks dat Hoogland de druk opvoerde kwam CDW regelmatig tot een uitbraak met een paar afstand schoten, maar kwam niet tot scoren. Ruststand 1-0,

De warme thee deed de jongens goed, CDW kwam na de rust niet meer aan opbouwen toe en resulteerde in herhaaldelijk balverlies. Hoogland profiteerde hiervan en met mooi combinatie voetbal werd het ene na het andere doelpunt gescoord door Sem, Maury en Kyjano. Hierbij ook de complimenten aan de keeper van CDW, meerdere malen haalde hij de Hooglandse ballen uit onmogelijke hoeken en voorkwam een nog grotere nederlaag. CDW kreeg nog een grote kans om de eer te redden, maar een reflex van Cedric voorkomt de tegentreffer.

Het zevende doelpunt werd door onze invaller “ Fries” gescoord en vierde dat dan ook met een soort van “Ronaldo”  dansje. Eindstand 7-0, onze koppositie is weer versterkt.