GEZOCHT: fysiotherapeut (i.o.)/sportverzorger bij vv Hoogland Heren 1

13 juni 2022 20:00

Sinds 4,5 jaar werken vv Hoogland en Sport Medisch Centrum Amersfoort (SMC Amersfoort) samen. SMC Amersfoort verzorgt een wekelijks medisch spreekuur op de club, ondersteunt de club met verzorgers voor enkele teams en ondersteunt Heren 1 met een fysiotherapeut/verzorger.

We zijn op zoek naar versterking binnen het medisch team van vv Hoogland voor aankomend seizoen. Je helpt op de dinsdag- en donderdagavond bij de selectieteams en op zondag ben je bij de wedstrijden van Heren 1: thuis en uit. Op de dinsdag- en donderdagavonden draai je mee in het medisch team van SMC Amersfoort.

Eerste-team.png

Dagen beschikbaar: dinsdag- en donderdagavond 19.30-22.00 uur. Op zondag ben je aanwezig bij de wedstrijden van Heren 1.

Eisen: ervaring binnen de sportverzorging, affiniteit met voetbal.

Interesse? Stuur een mail naar info@smcamersfoort met je motivatie of bel 033-8200528 en vraag naar de vacature. Meld je snel aan en kom team SMC Amersfoort versterken bij vv Hoogland!