Zevenhuizerstraat Hoogland afgesloten!!!

5 mei 2022 20:30

Beste bezoeker,
Vanaf dinsdag 15 maart is een deel van de Zevenhuizerstraat in Hoogland voor een langere periode afgesloten. Om naar onze vereniging te komen, dient u aan de Noordzijde het dorp in te komen.

plattegrondhoogland.png

Komend vanuit de richting Soest:

De N199/Bunschoterstraat blijven volgen tot de eerste rotonde. Op de rotonde rechtsaf richting Hoogland Noord en bij de 2de stoplichten rechtsaf Hoogland-Noord in. Weg volgen en via de Sportlaan naar onze vereniging.

Komend vanaf de A1 vanuit de richting Amsterdam:
Neem afslag nummer 12 (Amersfoort West/Bunschoten-Spakenburg) en ga richting Amersfoort.
Ga op de 2de rotonde linksaf richting Hoogland-Noord en bij de 2de stoplichten rechtsaf Hoogland-Noord in. Weg volgen en via de Sportlaan naar onze vereniging.

Komend vanaf de A1 vanuit de richting Apeldoorn:
Neem afslag nummer 13 (Amersfoort Noord) en ga aan het einde van de afslag bij de stoplichten linksaf. Volgende stoplichten weer linksaf richting Hoogland-Noord.
Ga bij de 4de stoplichten linksaf Hoogland-Noord in. Weg volgen en via de Sportlaan naar onze vereniging.

LET OP: dit is voor de rest van het seizoen van toepassing en mogelijk komen er nog wijzigingen