Ons voetbal en de avondklok

22 januari 2021 18:00

Nu de avondklok vanaf 21.00 uur een feit is, heeft dit ook effect voor met name het trainen.
Er mag nog steeds getraind worden, waarbij we ons concentreren op de jeugd omdat zij als team mogen trainen en we het belangrijk vinden dat zij in sporten nog een uitlaatklep hebben.

De volgende wijzigingen tov hoe het nu kan/mag, zijn vanaf maandag 25 januari van toepassing:

- Seniorenteams, de O23 en O19 teams kunnen doordeweeks niet meer trainen, tenzij later in dit bericht anders aangegeven;
- We gaan niet teveel aan het trainingsschema sleutelen, dat maakt het alleen maar lastiger….;
- Specifiek per dag betekent het de volgende aanvullende wijzigingen:
Maandag: geen verdere wijzigingen
Dinsdag:
     ▪ Veld 2b: ZH2 traint niet, op die plek mag de O23 (19.15.-20.30 uur)
Woensdag:
     ▪ veld 1a: H8 traint niet, op die plek mag de JO17-4 (19.15-20.30 uur)
     ▪ veld 1b: JO19-3 staat daar al van 19.15-20.30 uur, zij mogen nog steeds
     ▪ veld 5a: MO17-1 en JO16-2 stoppen om 20.30 uur
Donderdag:
     ▪ Veld 2b: VR2/4 traint niet, op die plek mag de JO16-1 (19.15-20.30 uur)
     ▪ Veld 5a: VR1 traint op hun normale moment
     ▪ Veld 5b: MO19-1 staat daar al van 19.15-20.30 uur, zij mogen nog steeds
Vrijdag: geen verdere wijzingen

Algemene regel:
Om 20.30 stoppen, spullen opruimen en uiterlijk om 20.40 van het complex weg!

Niet trainen:
Mocht een team dat wel mag trainen besluiten om toch niet te trainen, geef dit dan direct door via mailadres johnvvhoogland@gmail.nl
Dan kunnen we mogelijk een ander team daar ruimte geven. We gaan er dan vanuit dat dit voor de hele periode geldt dat de avondklok van toepassing is.

Onderlinge wedstrijden zaterdag:
De onderlinge wedstrijden aanstaande zaterdag 23 januari gaan gewoon door zoals gepland. Ook de andere zaterdagen in principe ook, tenzij we daar volgende week anders over berichten.

Trainen op zondag:
We willen faciliteren dat er op zondag getraind kan worden door senioren teams, de O23 en O19 teams. Dit wel binnen de gestelde maatregelen. Dus senioren/O23 in 2-tallen en de O19 teams als team.
Wil je daar als team gebruik van maken, geef dit aan via mailadres voorzitter@vvhoogland.nl We zorgen dan voor een indeling, waarbij H1, VR1, O23 en JO19-1 de prioriteit hebben.

Ten slotte:
Het beperkt ons weer meer dan we al gewend waren, maar het is niet anders. We hopen met het bovenstaande in ieder geval te bereiken dat we de jeugd nog ruimte geven om te bewegen.

En nog steeds: blijf gezond