Wedstrijdsecretaris

12-08-2020

Wedstrijdsecretaris Senioren

Als wedstrijdsecretaris Senioren maak je onderdeel uit van het wedstrijdsecretariaat. Het wedstrijdsecretariaat kent de volgende verantwoordelijkheden die onder de verschillende vrijwilligers worden verdeeld:
- Verantwoordelijk voor de wedstrijd planning van de KNVB wedstrijden op VV Hoogland complex.
- De planning van de velden en kleedkamers voor alle competitie en beker wedstrijden.
- Uitvoeren van besluiten van de KNVB en verantwoordelijk voor de correspondentie van de competitiewedstrijden.
- Het tijdig doorgeven van afgelastingen naar uit- en thuisteams en scheidsrechter.

- Controleren of MDWF is doorgestuurd.
- Correcties op MDWF doorgeven aan de KNVB.
- Controleren op clubverplichting tuchtzaken.
- Club bestuur verklaring voor gestaakte wedstrijden en verklaring op rode kaart sancties.
- Ondersteuning en instructie bij opstarten Wedstrijdtafel zaterdag en juiste indeling op scherm.
- Telefonisch bereikbaarheid voor mondelinge ondersteuning zaterdag voor wedstrijdtafel.
- Verwerken wijzigingsverzoeken tijd en datum in Sportlink.
- Communicatie actiepunten uit logboek wedstrijdtafel naar de commissies binnen VV Hoogland.
- Inschrijvingen teams nieuwe seizoen voor de competities en beker.
- Planning en invoeren in Sportlink van oefenwedstrijden.

Wil jij het wedstrijdsecretariaat ondersteunen of meer informatie? Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Reageren op de vacature

* = verplicht