Scheidsrechter

T. Bron

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de vierde 5e oefenwedstrijd van de voorbereiding op het programma: de derde bekerwedstrijd tegen 6e Divisionist De Meern.
Door de langdurige blessures van Tom, Vigo, Abdulkader en nu ook Daimyo en wat andere pijntjes werd de selectie vandaag aangevuld met Pepijn, Wasim, Sil en Quinten uit de JO17-2.

De start van Hoogland was prima, we kwamen prima uit de startblokken met als resultaat een 1-0 voorsprong na 11 minuten. De aanval van De Meern werd onderschept door Amir, die direct Max lanceerde. Hij bleef 1 op 1 met de keeper goed kijken en scoorde beheerst.
De gasten wilden winnen om door te gaan in de beker en deden er qua felheid en tempo een schepje bovenop. Miscommunicatie in de achterhoede leidde al (te) snel tot de 1-1. Hoogland bleef goed in de wedstrijd en deelde vooral via Max wat speldeprikken uit aan de gasten.
Een snelle tegenaanval leidde de 1-2 in, waarna we via Max toch weer een kans op de gelijkmaker kregen.
Domper: na 20 minuten moest Joppe eraf, en kwam Wasim (die uitstekend inviel!) erbij in de aanval. De organisatie was even weg en via onze linkerkant werd de voorzet niet geblocked, waarna de scherpe spits van De Meern de 1-3 aantekende.
Even later kreeg Wasim een goede kans, maar de doelman redde uitstekend.
Voor rust kwam ook Mick nog het veld in voor Hicham, die zich na de zoveelste vervelende (onbestrafte) overtreding en ziekteverwensing afreageerde en geel kreeg. Met wat meer fortuin was ook een 3-3 ruststand mogelijk geweest.

Bij de start van de tweede helft kwam Sil het veld in voor Senne, die niet verder kon. De formatie was noodgewongen wat gewijzigd, waardoor we wat verder terug werden gedwongen door de gasten. Al snel viel ook de 1-4, de Hooglanders kwamen minder aan voetballen toe.
Na een uur moest ook captain Miquel de strijd staken en werd vervangen door de lastminute opgetrommelde Quinten, die daarmee debuteerde in de JO17-1.

We bleven strijden voor een beter resultaat, maar we waren (net als in de eerste helft) niet rücksichtloos genoeg in het verdedigen in en om de eigen 16 meter. De gasten profiteerden er nog twee keer van. De thuisploeg kreeg ondanks wat kleine kansen geen tweede doelpunt meer op het scorebord.

Nogmaals dank aan de invallers van de O17-2, die zich kranig weerden, en hun coach Roman voor het faciliteren. Met gezinde spoed werden de 4 spelers naar CJVV getransporteerd, alwaar ze hun bijdrage weer hebben geleverd.

De komende paar dagen worden alle blessures en pijntjes weer weggemasseerd, zodat we dinsdag hopelijk met een fitte groep de voorbereiding kunnen starten. Komende zaterdag wacht ons de eerste competitiewedstrijd, tegenstander is HSV De Zuidvogels uit Huizen.