Datum

24 september 2017 10:30

Accommodatie

Onbekend

De ochtend begon chaotisch; trainer ziek, vlagger afwezig, geen keeper en Eva was ongeveer al haar spullen vergeten. Desondanks ging de wedstrijd voortvarend van start. Er werd fel druk gezet en prima gecombineerd. Al na zes minuten viel de 1-0, Lisa kreeg de afvallende bal van de corner recht voor haar voeten en schoot 'm genadeloos in het goal. Vrij vlot daarna scoorde Liset D. met links(!!)
De tegenstander was all...een maar op hun eigen helft te vinden en de 3-0 werd door Eva erin gekopt. Bijna tijd voor de rust, maar Maike wilde graag nog even een wereldgoal maken. Vanaf 20 meter krulde ze de bal rechts in de bovenhoek. Tijd voor thee! In de rust gaf Eva, alsof ze dat dagelijks doet, een peptalk. Breed houden en fel blijven waren onze speerpunten voor de tweede helft. Het breed houden werd netjes uitgevoerd, maar de pit leek er een beetje uit te zijn. Sporting Martinus kreeg een aantal kansen, die onze super goede vervangende keeper Lisette Schoonderbeek er prima uit hield. Tijd voor de laatste genadeslag, Lieke maakte de 5-0. Tevens willen we graag Martin Boelens bedanken voor het vlaggen en Edwin van Houte voor het fluiten. We staan nu bovenaan de ranglijst, en dat willen we behouden voor de rest van het seizoen! Op naar een zonnige derde helft!