Datum

10 september 2016 9:30

Accommodatie

Onbekend

Het Zonnetje schijnt weer. Chiel en Fabian staan reserve. Er is duidelijk getraind op het onder de voet terughalen van de bal. Alec begint de wedstrijd sterk. In de verdediging duikt hij vol overgave op de bal. Lee staat op goal en weet het spel goed te verplaatsten door zijn goede verre uittrap.
Toch speelt de tegenstander veel op onze helft. Zonder Chiel achterin verdedigd Dielon door pure snelheid. Toch kan hij geen corner vorkomen. De bal valt goed ... Doelpunt 0-1.
Fabian komt het veld in en is meteen gevaarlijk. Hij krijgt de bal, mist pure snelheid, maar de bal valt in de kluts voor zijn voeten. Met een geplaatst schot in de verste hoek ... 1-1! Chiel wint elk duel en schuift door naar het middenveld, maar verliest de bal door de kluts en moet er erachteraan. Dielon loopt het gat dicht. Wat een snelheid. Nu breekt Chiel door op links, bal afgeven naar binnen op Fabian. Deze past door op Ben. Schot van Ben, zij-net. Even later eenzelfde situatie, Chiel stoomt weer langs de zijkant en Fabian uit de startblokken, maar de tegenstander werkt de bal over de achterlijn ... Corner. Direct volgt de counter van de tegenstander. Lee verkleind zijn doel - duikt - maar de bal gaat via Lee in de korte hoek 1-2. Van de aftrap meteen druk van de tegenstander. 1-3 door hard schot in de verre hoek.
Pauze
Tegenstander begin tweede helft meteen goed. Noncharlant verdedigen door Leon. Nog niet bij de les. Corner. Nu staat Ferron op doel. Veel druk van de tegenstander, met vele keepers ballen en ingooien tot gevolg. Ferron houdt ze keer op keer tegen. Dilon blijkt uitstekend te kunnen ingooien,
maar de druk en spannende momenten voor ons doel nemen niet af. Ferron staat sterk tussen de palen. Eindelijk weer in de aanval! Hoog schot van Ben. In de armen van de keeper. Leon bewijst zijn klasse voorin, maar we verliezen de bal. Opnieuw volgt de counter. Chiel zit er weer tussen en voorkomt door sliding een tegendoelpunt. Ferron nu even rust, want we houden de druk. Lee is overal, maar wordt na mooie passeer beweging hard onderuit gehaald. Hoogland heeft de geest.
Nu overal bovenop, op jacht naar het doelpunt. Fabian alleen op keeper af, deze verkleint goed en duikt op de bal. Al snel verovert Lee de bal, schiet zelf. Wat hebben ook zij een goede keeper. In de omschakeling is Chiel wederom nuttig. Samen met Dielon een sterk duo.
Ook Alec houdt achterin overzicht en komt er vaak goed tussen. Floris is snel en loopt vele gaten dicht. We zijn beter, we voelen het. Helaas blijven doelpunten uit. Alec neemt bal nog eenmaal met hoofd mee en speelt naar Fabian maar ook hier wordt sterk verdedigd. Een goede tweede helft. Helaas zonder doelpunten.
Houten O8-2 is een gelijkwaardig team. Goed gespeeld.