Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Hoogland MO15-1 verder in de beker na het verslaan van een sterk AFC Quick MO15-1.

22 oktober, 11:45
De MO15-1 treedt vandaag aan met 6 punten uit 2 wedstrijden. AFC Quick (eersteklasser) heeft 4 punten en dus hoeft Hoogland maar 1 punt te pakken voor een volgende ronde in de beker. AFC Quick leek vooraf geen gemakkelijke tegenstander, ze stonden 1e in de eersteklasse. Dus wordt de MO15-1 vooraf gewaarschuwd door coach Harald en trainer Tavit, voor onderschatting.

De wedstrijd begon in evenwicht. Al snel blijkt de keeper van Quick een goede. De eerste inzetten van Britt, Mandy en Kim worden gestopt door de keeper. Dan is AFC Quick aan de beurt. Ze zetten de aanval op door een lange bal op de snelle buitenspeelsters. De eerste inzet wordt gekeerd door Floor. Steeds vaker komt zowel Quick als Hoogland door de verdediging heen en onstaan er kansen. Na ongeveer een kwartiertje spelen komt Britt vanaf de linkerkant naar binnen, de keeper komt te vroeg uit en Britt kan de keeper passeren en schiet  de bal naar Yvette en die schiet gemakkelijk binnen, omdat de keeper er niet meer staat. 1-0. Daar was AFC Quick niet van gediend en schiet snel de 1-1 binnen via een goede actie van hun buitenspeelster.

De ruststand was dan ook 1-1. In de rust komt er nog een snelle tactiek bespreking van Tavit. Meer druk en je eigen spelletje spelen. Dit pakt de MO15-1 de eerste 5 minuten op, maar daarna vertonen ze weer hetzelfde spel als voor de rust. De tweede goal van VV Hoogland was eentje waar veel ophef over was. Quick appeleerd voor hands, maar de scheids zag goed dat het de verdediger was die de bal met de hand raakte en paste voordeel toe. Mandy neemt de bal mee, de keeper komt wederom te vroeg uit, waardoor Mandy een goed overzicht kan houden. En de bal kalm inschiet. 2-1. Isabel zorgt uiteindelijk voor de eindstand, door een slordig weggewerkt bal van Quick binnen te schieten.

Niet de beste wedstrijd tegen een sterke tegenstander, maar wel weer 3 punten.
VV Hoogland bekert door.
Volgende week speelt Hoogland tegen CSW, voor de competitie. CSW staat 2e dus dat zal weer een pittige wedstrijd worden.